Animatori Petreceri Copii

Personajele preferate ale copiilor reprezinta sarea si piperul unei petreceri de neuitat. Echipa noastra este formata din actori profesionisti, mereu pusi pe sotii si dornici de joaca si de distractie alaturi de cei mici. Impreuna cu noi, orice petrecere va purta amprenta unui adevarat basm intrucat costumele urmaresc indeaproape originalitatea pesonajului, astfel incat sarbatoritul si invitatii sai sa paseasca fara ezitare in lumea minunata pe care o indrageste atat de mult.
Jocurile, concursurile, dansul si muzica vor fi alese cu mare grija in functie de varsta copiilor si de tema petrecerii, astfel incat si cel mai timid si morocanos invitat sa ia parte la distractie.

O petrecere de neuitat inseamna explozie de culoare, multa culoare ... Iar culoare, pentru pitici, inseamna personaje indragite, pictura pe fata, baloane modelabile, activitati distractive si multe, multe surprize ...

Lista personaje:

- Minnie & Mickey Mouse
- Alba ca Zapada
- Cenusareasa
- Belle
- Spiderman
- Batman
- Clown & clownita
- Pirat & piraterita
- Zana Florilor
- Clown pe picioroange
- Clown cu monociclu
- Patrula catelusilor
- Vrajitoarea cea rea
- Zombie
- Scufita Rosie
- Elsa
- Aladin & Jasminne
- Robin Hood
- Motanul incaltat
- Ursul Baloo
- Print & printesa
- Capsunica

* Pentru a vizualiza mai multe imagini si videoclipuri accesati sectiunea Galerie foto/video.
* Pentru o oferta personalizata de pret va rugam sa ne contactati telefonic, pe mail sau sa completati formularul de rezervari.