LOCATII SI DECORURI

Cautati o locatie deosebita pentru evenimentul dvs.? Noi avem solutia. Fie ca va doriti un salon generos, exclusivist, cu ring de dans spatios, fie ca va doriti un eveniment de vis in aer liber, pe marginea piscinei, la noi gasiti locatia ideala care sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte.

 

Cu totii ne dorim ca evenimentele speciale din viata noastra sa devina memorabile. Tocmai de aceea totul trebuie sa fie perfect. Si pentru ca decoratiunile au un cuvant greu de spus, ne straduim sa acestea sa fie la inaltimea asteptarilor..

ARANJAMENTE FLORALE

Florile … Culoare si eleganta! Arnjamentele florale dau evenimentul dvs. nota de rafinament de care are nevoie, transformand atmosfera intr-un cadru romantic. Stropul de parfum floral este picatura care poate umple paharul unei petreceri de neuitat.

BALOANE

Flori, fluturi, figurine, jumbo, aracade, coloane … totul din baloane colorate. Aceste decoratiuni te ajuta sa adaugi de stil si veselie evenimentului tau.

ACCESORII

Va doriti ca invitatii dvs. sa pastreze in memorie evenimentul? Atunci trebuie sa puneti accent si pe accesoriile pe care le veti folosi. Noi va propunem soluiile ideale pentru personalizarea marturiilor, invitatiilor, place-cardurilor, plicurilor pentru bani.

COAFURA / MAKE-UP

Cand vine vorba de cea mai importanta zi din viata, alegerea coafurii si a make-up-ului poate deveni o problema extrem de greu de rezolvat. Tocmai de aceea stilistii nostri va stau la dispozitie. Totodata, pentru a va scapa de stresul deplasarii la salon si de a va face sa va simtiti cat mai comod, acestia va pot oferi serviciile chiar la dvs. acasa.

ENTERTAINMENT

Peste 80% din succesul unui eveniment il reprezinta calitatea entertainmentului. O formatie live sau un DJ, magicieni, iluzionisti, dansatori, ursitoare, comici, mimi, statui vivante, animatori si nu in ultimul rand, jocul cu lumini laser, toate vor contribui la reusita garantata a evenimentului dvs.

FOTO / VIDEO

Evenimentele importante din viata noastra merita pe deplin a fi imortalizate pentru a ne putea bucura peste ani si ani de amintiri frumoase.

 

Lasati acest lucru pe mana profesionistilor !

TORTURI / TURTE

Momentul tortului la un eveniment este extrem de asteptat de toata lumea. Frumusetea si finetea acestuia isi va pune, cu siguranta, amprenta pe succesul petrecerii.