Spectacole Copii

Trupa noastra de teatru este formata din actori profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Experienta acumulata de-alungul timpului si aprecierile publicului reprezinta cartea de vizita care ne recomanda. Spectacolele ce fac parte din portofoliu nostru sunt, in intregime, productii proprii prin aceea ca, incepand de la scenarii si regie si pana la decoruri si costume, totul este realizat de noi. De mai bine de 5 ani ne bucuram de aprecierile publicului atat pe scena Palatului National al Copiilor din Bucuresti, cat si pe scene din alte orase precum Brasov, Constanta, Cluj, Timisoara, Calarasi, Tulcea, Mangalia, Otopeni, etc.

Pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice si al parintilor care doresc sa calauzeasca pasii copiilor catre arta, catre teatru, am ales sa ne folosim de interactiunea cu publicului, tocmai pentru a accentua beneficiile pe care teatrul le poate aduce copiilor contribuind la conturarea personalitatii acestora, la stimularea inventivitatii, atitudinii dezinvolte si modului de socializare.

Regasiti mai jos programul spectacolelor noastre. In cazul in care doriti sa achizitionati bilete apasati butonul 'CUMPARA" sau completati formularul din sectiunea "REZERVARI" si ve-ti fi contactat de unul din agentii nostri.