Ursitoare

Inca din vremea copilariei, i-am auzit pe parintii si pe bunicii nostri vorbind despre zanele ursitoare, cele care veneau noaptea, la ceas de taina, si preziceau destinul noului nascut. Tot de pe atunci stim ca orice poveste isi impleteste firul pornind de la un bob de adevar. Asadar … nu incape nici o indoiala ca ursitoarele au existat si exista si acum, in zilele noastre. Intr-o varianta mult mai moderna, ce-i drept, dar exista. Este de ajuns sa le inviti la evenimentul tau iar ele vor veni in graba sa teasa, intr-un mod mai mult decat magic, firele destinului pruncului botezat. Si unde mai pui ca, alaturi de cele trei ursitoare bune (Iubirea, Norocul si Intelepciunea), isi va face aparitia si Malefica, ursitoarea cea rea, care va incerca sa le puna bete in roate si sa le strice ursita. Mare grija din partea invitatilor ! Vazand ca nu are prea multi sorti de izbanda cu pruncul, Malefica isi va indrepta atentia catre cei prezenti. Fiti pregatiti sa raspundeti provocarilor si sa intrati in jocul ei pe cat de …. “malefic”, pe atat de comic.

Ursita zanelor noastre dureaza aproximativ 30 min si este insotita, la cererea gazdei, si de efecte speciale (fum de fundal la aparitia Maleficai). Sistemul de sonorizare este un atu in plus intrucat, folosind lavaliere profesionale, ursitoarele se vor putea plimba in voie printre invitati fara riscul de a nu fi auzite de o parte dintre acestia.

Avand in vedere ca ursitoarele noastre au o agenda destul de incarcata, poti completa formularul de contact sau poti suna pentru a face o rezervare sau pentru a cere o oferta personalizata de pret.

Ce va oferim?

-Spectacol live interpretat de actrite profesioniste
-Text personalizat pentru bebelus si familie
-Atragerea invitatilor in momentul oferit de Malefica
-Show comic care va reusi sa aduca zambetul pe buze chiar si celor mai seriosi invitati
-Coregrafie specifica momentului
-Microfoane wireless
-Costume unicat
-Coloana sonora
-Intro de prezentare a ursitoarelor
-Sedinta foto cu invitatii la sfarsitul spectacolului

* Pentru a vizualiza mai multe imagini si videoclipuri accesati sectiunea Galerie foto/video.
* Pentru o oferta personalizata de pret va rugam sa ne contactati telefonic, pe mail sau sa completati formularul de rezervari.